• Bythai Scaffolding Co.,Ltd
  Alexander
  "Wow! dat is geweldig! ik ben erg tevreden met de ByThai service. Niet alleen zijn de producten van goede kwaliteit, maar het ByThai team is bijzonder nauwgezet in de service.
 • Bythai Scaffolding Co.,Ltd
  Benjamin
  "Het is een genoegen om met bythai samen te werken. Ik ben ook onder de indruk van de efficiëntie van het team. Als je een betrouwbaar steigerteam wilt, zou ik bythai zonder aarzeling aanraden".
 • Bythai Scaffolding Co.,Ltd
  Christopher
  "Het team van Bythai heeft ons uitstekende steigermateriaal geleverd. Hun professionele kennis en enthousiasme voor het werk hebben het hele proces uiterst soepel gemaakt.ons project kon snel vooruitgaan. "
 • Bythai Scaffolding Co.,Ltd
  Sophia.
  "Het team van bythai heeft ons een eersteklas service aangeboden.Ons project werd efficiënter en soepeler door de steiger van ByThai.Zeer aan te bevelen".
 • Bythai Scaffolding Co.,Ltd
  Emily.
  "De redder van ons project! Het team van hun bedrijf leverde ons de steiger accessoires die we nodig hadden.Dit stelt ons project in staat om in korte tijd een sterk en veilig steiger te bouwen.De communicatieve vaardigheden van de werknemers en de klantenservice Het begrijpen van de eisen maakte het hele proces gemakkelijk en aangenaam.
Contactpersoon : admin
Telefoonnummer : 17300780862
WhatsApp : +8617300780862

China Fabriek steigerbuis Hot Sale 48.3 3.2mm Constructie gegalvaniseerd stalen buis

Place of Origin China
Merknaam Bythai Scaffolding
Certificering SGS ISO
Model Number BT01
Minimum Order Quantity 1000
Prijs $10-$85
Packaging Details In bundles
Delivery Time 7-15 days
Payment Terms TT/LC
Supply Ability 1000tons per month

Neem contact met me op voor gratis monsters en coupons.

WhatsApp:0086 18588475571

WECHAT: 0086 18588475571

Skypen: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Naam Gegalvaniseerde Steigerbuis Standaard EN39
Dikte 3.2mm Treksterkte 420N/mm2
Toepassing Steigerwerk Oppervlaktebehandeling Gegalvaniseerd
Gewicht 6.4kg/m Kracht van de opbrengst 245N/mm2
Hoog licht

Gegalvaniseerde steigerbuis

,

HConstructie gegalvaniseerde stalen buis

,

3.2 mm steigerbuis

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Productbeschrijving:

De gegalvaniseerde steigerbuis is een hoogwaardig constructiecomponent met een hoge sterkte, ontworpen om een ongeëvenaarde ondersteuning en stabiliteit te bieden in verschillende steigertoepassingen.met een treksterkte van 420 N/mm2, heeft deze steigerbuis een uitzonderlijke draagkracht en is daarmee een onmisbaar element voor bouwprojecten die zowel veiligheid als betrouwbaarheid vereisen.De treksterkte geeft de maximale spanning aan die de steigerbuis kan weerstaan terwijl hij wordt uitgerekt of getrokken voordat hij in de hals wordt gezetDe 420N/mm2 rating zorgt ervoor dat deze buizen gemakkelijk de strenge spanningen van de bouwomgeving kunnen aan.

Onze steigerbuizen worden vervaardigd met de nadruk op duurzaamheid en levensduur.Deze coating beschermt het staal niet alleen tegen harde elementen, maar zorgt ook voor weerstand tegen roest en corrosie• Galvanisatie vergroot de veerkracht van de steigerbuizen in buitenomgevingen, waar ze worden blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden.Deze oppervlaktebehandeling zorgt ervoor dat de steigerbuis in de loop van de tijd zijn structurele integriteit en uiterlijk behoudt, wat resulteert in een langere levensduur en vermindert de noodzaak van frequente vervanging of reparatie.

 

 

Technische parameters:

Aantekening Detail
Naam Gegalvaniseerde steigerbuis
Diameter 48.3 mm
Treksterkte 420 N/mm2
Kracht van de opbrengst 245N/mm2
Dikte 3.2 mm
Gewicht 60,4 kg/m
Toepassing Steigerwerk
Standaard Vervaardiging
Materiaal Gelast staal
Oppervlaktebehandeling gegalvaniseerd
 

Toepassingen:

 

De aanpassing van deNormen EN39, zijn de Bythai steigerbuizen compatibel met verschillende steigersystemen die wereldwijd worden gebruikt.van bouwplaatsen voor nieuwe gebouwen en bruggen tot renovatie en reparatie van bestaande structurenDe robuuste aard van de BS1139 steigerbuis zorgt voor veiligheid en stabiliteit, wat van groot belang is in risicovolle omgevingen zoals bouwlocaties.

Met een aanzienlijk aanbod van1000 ton per maandBythai Scaffolding kan zowel kleine als grote opdrachten uitvoeren en een consistente toeleveringsketen voor haar klanten onderhouden.of steunDeze metalen buizen zijn een fundamentele hulpbron om ervoor te zorgen dat projecten efficiënt, veilig en volgens de gewenste kwaliteitsnormen worden afgerond.

China Fabriek steigerbuis Hot Sale 48.3 3.2mm Constructie gegalvaniseerd stalen buis 0China Fabriek steigerbuis Hot Sale 48.3 3.2mm Constructie gegalvaniseerd stalen buis 1China Fabriek steigerbuis Hot Sale 48.3 3.2mm Constructie gegalvaniseerd stalen buis 2

 

OnzeGegalvaniseerde steigerbuisis een hoge sterkte, duurzame oplossing voor uw steigerbehoeften.Bythai steigerwerkDeze aluminium buis is ontworpen om te voldoen aan de eisen van verschillende bouwomgevingen.gegalvaniseerde steigerbuis 48De tubes zijn vervaardigd van hoogwaardige staal, met een diameter van 48,3 mm, wat zorgt voor een robuuste prestatie en compatibiliteit met standaard steigersystemen.Gelast staalmet een sterkte van 245N/mm2met een treksterkte van 420 N/mm2Voor uw grootschalige projecten is onzemet een breedte van niet meer dan 50 mmBestel uw gegalvaniseerde steigerbuizen bij Bythai Scaffolding en profiteer van onze betrouwbareSGSgecertificeerde producten, snelle levertijden en efficiënte service.