Bythai Scaffolding Co.,Ltd

  • China Bythai Scaffolding Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Bythai Scaffolding Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Bythai Scaffolding Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Bythai Scaffolding Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Bythai Scaffolding Co.,Ltd Bedrijfsprofiel
Grote Markt Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten
Type Business Fabrikant, Verdeler/groothandel, Handelsmaatschappij
Merken Bythai
Aantal werknemers 20~50
Jaarlijkse omzet 1000000-5000000
Opgericht Jaar 2021
Export pct 90% - 100%

Inleiding

Bythai Scaffolding Co., LTd is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie, verkoop, onderzoek en ontwikkeling van steigerstukken en accessoires.Stad Changsha, we hebben een groep van personeel en technisch team met rijke steiger ervaring, we hebben vele jaren van engineering site bezoeken en uitwisseling ervaring,professionele om klanten te voorzien van alle soorten steiger consultatie en programma aanbevelingen.De fabriek is in Jinghai County, Tianjin, voornamelijk productie van steigers stalen buizen, steigers koppelingen, Ringlock systeem, stalen planken en zo verder.hebben het beginsel van klant eerst gevolgd, product eerst, en streven ernaar om elke bestelling te controleren, van de bestelling tot de levering, en bevestigen elk detail met klanten, strikt controle op de kwaliteit van het product.een verscheidenheid aan routes aan klanten aanradenHet bedrijf is toegewijd aan het opbouwen van een hoogwaardig brandmerk van steigerwerk en werkt tegelijkertijd nauw samen met klanten om gezamenlijk de goede infrastructuur ter wereld te promoten.

 

Onze producten zijn: steigerbuizen, Ringlock-systeem, Steel prop, steigercoupler, stalen planken, steiger schroefjack, ladder enz. en diverse accessoires.

 

China Bythai Scaffolding Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Het bedrijf biedt een ideale kantooromgeving die de productiviteit en creativiteit van de medewerkers bevordert.,De open kantooropstelling bevordert teamwerk en -communicatie en biedt tegelijkertijd privéwerkruimtes voor individuele aandacht.Werknemers genieten van voldoende natuurlijk licht en comfortabele zitplaatsen om het werk plezieriger te maken. We moedigen onze medewerkers aan om een gezonde balans tussen werk en privéleven te handhaven, door flexibele werktijden en welzijnsondersteuning aan te bieden.het creëren van een positieve en energieke werkklimaat.

 

 

China Bythai Scaffolding Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

China Bythai Scaffolding Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

 

Een snelle reactie en flexibiliteit zijn kenmerkend voor ons team, dat snelle beslissingen kan nemen bij verschillende uitdagingen om een efficiënte voortgang van het project te garanderen.Veiligheid is altijd onze hoogste prioriteit., en door middel van strenge veiligheidsopleidingen en gestandaardiseerde werkprocedures kan elk teamlid op de bouwplaats een hoge mate van waakzaamheid handhaven en in overeenstemming werken.De geest van teamwerk en samenwerking verbetert de werkdoeltreffendheid en zorgt ervoor dat het project succesvol wordt afgerond zoals geplandDe kracht van dit toegewijde team onderscheidt ons van de markt en onze klanten vertrouwen ons om de beste steigeroplossingen voor hun projecten te leveren.

 

 

China Bythai Scaffolding Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3

 

China Bythai Scaffolding Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 4

China Bythai Scaffolding Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 5

China Bythai Scaffolding Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 6

China Bythai Scaffolding Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 7

China Bythai Scaffolding Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 8

 

China Bythai Scaffolding Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 9

 

Als professionele leverancier van steigermateriaal neemt ons bedrijf actief deel aan verschillende bouwprojecten en biedt het klanten uitstekende ondersteuning.Op basis van onze rijke ervaring en professionele vaardigheden, zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige steigermaterialen die voldoen aan internationale normen om aan de behoeften van verschillende projecten te voldoen.Door het opzetten van een stabiel en betrouwbaar systeem voor het beheer van de toeleveringsketen, zorgen wij ervoor dat de materialen tijdig worden geleverd en helpen wij de projecten op tijd door te voeren.ons professionele team biedt technische ondersteuning ter plaatse om de veilige constructie van de steiger te waarborgenMet kwaliteit, veiligheid en innovatie als onze kernwaarden zijn wij bereid om uitstekende kwaliteit bij te dragen aan bouwprojecten en uw betrouwbare partner te worden.

China Bythai Scaffolding Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 10

 

China Bythai Scaffolding Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 11

 

 

Dienst

1. Zorg voor steigersysteemoplossingen

we hebben een groep medewerkers en een technisch team met een rijke steigerervaring, we hebben vele jaren technische bezoeken ter plaatse en uitwisselingservaring, professioneel om klanten allerlei soorten steigeradvies en programma-aanbevelingen te bieden

 

2.Het gehele bestelproces wordt ondersteund

Vanaf het begin van de onderhandelingen over de bestelling kunnen we de klant de maat van het product aanbevelen waar de markt zich bevindt.
Controleer strikt de kwaliteit van grondstoffen en afgewerkte producten in het orderproductieproces en communiceer tijdig met klanten.

Bied verschillende verzendroutes en levertijden voor klanten om uit te kiezen, en verzend naar magazijnen uit sommige landen.

Ons Team

The founders and managers are rich in many years of scaffolding experience, and the staff is also familiar with scaffolding products. There are 2 QC to inspect each shipment

Laat een bericht achter