De volgende foto's zijn allemaal producten op maat gemaakt door onze klanten. Ze zijn allemaal rechtstreeks uit de fabriek genomen. Je kunt de hoge kwaliteit zien.

February 26, 2024
Laatste bedrijfscasus over De volgende foto's zijn allemaal producten op maat gemaakt door onze klanten. Ze zijn allemaal rechtstreeks uit de fabriek genomen. Je kunt de hoge kwaliteit zien.

met een breedte van niet meer dan 50 mm:

Kenmerken:
Multifunctioneel ontwerp: de Hook Scaffolding Ladder is een multifunctioneel ontworpen industriële ladder die is uitgerust met een opvouwbaar steiger dat geschikt is voor alle soorten constructies.onderhoud en decoratiewerkzaamheden.
Hookontwerp: De speciaal ontworpen tophookstructuur maakt het mogelijk de ladder gemakkelijk op steigerstukken of andere dragerconstructies te hangen, waardoor een stabieler werkplatform wordt geboden.
Regelatiefunctie: Verstelbare voetenruggen en steunbenen zijn ontworpen om zich aan te passen aan verschillende vloeren en de stabiliteit te garanderen, zelfs op ongelijke vloeren.
Veiligheid en beveiliging: Voldoen aan de internationale veiligheidsnormen, met inbegrip van niet-glijdende trappen,vergrendelbare ondersteunende benen en leuningen om ervoor te zorgen dat werknemers een solide steun en bescherming hebben bij het werken op hoogtes.
Duurzaam materiaal: Gemaakt van hoogwaardig aluminiumlegeringsmateriaal, lichtgewicht en corrosiebestendig, zodat de ladder langdurig gebruikt kan worden.
Lichtgewicht en draagbaar: De ladder is over het algemeen lichtgewicht en is uitgerust met een handig opvouwmechanisme en handvat voor gemakkelijke draagbaarheid en beweging.

2. Steigerwerk zonder haak:

Kenmerken:
Meerdoeltreffend ontwerp: steigerladders zonder haakjes hebben ook een meerdoeltreffend ontwerp en zijn geschikt voor verschillende binnen- en buitenwerk scenario's, zoals onderhoud, schoonmaak, decoratie, enz..
Draagbare structuur: lichtgewicht en draagbaar ontwerp, gemakkelijk te dragen en op te slaan, waardoor het een ideaal mobiel werkplatform is.
Verstelbare voetensteun: voorzien van een verstelbare voetensteun om zich aan te passen aan de werkbehoeften van verschillende hoogten, waardoor flexibiliteit en gemak worden geboden.
Veiligheidsbescherming: ontworpen om te voldoen aan de relevante veiligheidsnormen, met inbegrip van een antidraaiontwerp en leuningen om ervoor te zorgen dat gebruikers zich veilig voelen tijdens het werk.
Duurzaam materiaal: gemaakt van aluminiumlegering of staal van hoge kwaliteit om de stabiliteit en duurzaamheid van de ladder te garanderen.

Of het nu gaat om een steigerladder met of zonder haakjes, deze is ontworpen om gebruikers een veilig, stabiel en handig werkplatform te bieden om aan verschillende werkomgevingen en behoeften te voldoen.De keuze van het juiste model zal bijdragen tot verbetering van de werkdoeltreffendheid en de veiligheid van de werknemers.
De volgende foto's zijn allemaal producten op maat gemaakt door onze klanten. Ze zijn allemaal rechtstreeks uit de fabriek genomen. Je kunt de hoge kwaliteit zien.

laatste bedrijfscasus over De volgende foto's zijn allemaal producten op maat gemaakt door onze klanten. Ze zijn allemaal rechtstreeks uit de fabriek genomen. Je kunt de hoge kwaliteit zien.  0

laatste bedrijfscasus over De volgende foto's zijn allemaal producten op maat gemaakt door onze klanten. Ze zijn allemaal rechtstreeks uit de fabriek genomen. Je kunt de hoge kwaliteit zien.  1

laatste bedrijfscasus over De volgende foto's zijn allemaal producten op maat gemaakt door onze klanten. Ze zijn allemaal rechtstreeks uit de fabriek genomen. Je kunt de hoge kwaliteit zien.  2